Traveller the best travel guy

Over ons

Mireille Heindryckx

Persoonlijk advies en kennis. Dit door meer dan 20 jaar ervaring in de sector.

Door een voortdurende bijscholing via workshops en prospectiereizen, krijgt u steeds de meest recente informatie omtrent uw reis.

Als Copco Travel@home ambassadeur , een concept van zelfstandige reisadviseurs, die niet  opereren vanuit klassieke reisbureaus, kiezen wij voor nog meer persoonlijke service! Wij maken nog meer tijd voor u!

Een vrijblijvende afspraak wanneer het u past, ook in het weekend of 's avonds. Hierdoor bent u niet gebonden aan openingsuren of wachtrijen in een kantoor.

Dankzij onze volumedeals met hotels, bestemmingen, vervoersmaatschappijen en erkende touroperatoren geniet u van de beste voorwaarden voor een wereldwijd aanbod.
Voor problemen of vragen ter plaatse zijn wij 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Als Copco Travel@home ondersteunen wij elkaar en kunnen door de grote kennis binnen de groep nog meer beantwoorden aan uw reisverwachtingen. Dit alles zonder extra kosten. 

Als "World-Traveller", heb ik  een speciale voorkeur voor reizen naar Zuid Afrika, Azië en Cruises. Uiteraard is mijn aanbod meer uitgebreid en kan u voor elke reiswens bij mij terecht.

Graag word ik uw persoonlijke reisadviseur!
Tot ziens,
Mireille

The traveller

contacteer ons

 

 

Beste reisvrienden,

Net 20 jaar geleden ben ik terug gekomen van een 1 jaar durende wereldreis  met een volle rugzak aan reiservaring.
Als opleiding fotografie, grafisch ontwerpster startte ik toen, enkel gewapend met mijn  fototoestel, in mijn eentje zonder de moderne middelen van gsm, internet, skype, Ipad, … het avontuur tegemoet. 
Eerst verkende ik enkele grootsteden in de USA vervolgens verliep deze verder langs Mexico, Hawaï, Japan, Indonesië, Filippijnen, Singapore en eindigde in Thailand.
Een ongelooflijke en leerrijke ervaring die ik altijd als een speciale en unieke herinnering zal blijven koesteren.

Maar… ik heb er wel een grote reismicrobe aan overgehouden, waar geen enkele dokter raad mee wist, maar dit schaadde mijn gezondheid niet.
Integendeel, want ik heb deze met plezier kunnen overzetten in mijn verdere loopbaan bij verschillende reiskantoren.

Deze microbe werd nog versterkt door de vele opleidingen, studiereizen en workshops waar ik aan deelnam en tot op heden nog steeds niet van genezen ben.

Het leverde mij zelfs in 2008 een mooi resultaat op: 3e beste reisagente van het Jaar.
Ook Thomas Cook verkoos mij als “reporter” om één van hun reisroutes in Thailand te verkennen en deze verder toe te lichten.

In de loop van mijn jarenlange beroepservaring heb ik al veel vrienden, kennissen, familie en vooral veel klanten kunnen laten genieten van hun droomvakantie. Het maakt mij steeds gelukkig om hen, met de nodige raad en daad, bij te staan.

Maar de tijden veranderen, men reist anders, kiest anders. Daarom kies ik nu ook voor een andere weg.

Iedereen heeft minder tijd, men zoekt meer en meer naar informatie op het internet en men riskeert door onbetrouwbare organisaties en/of touroperators in de val te lopen.

Vanaf nu ga ik dus op zelfstandige basis verder om iedereen hierbij te helpen, dit door extra service en persoonlijke informatie/advies om dit te voorkomen.
Ik beschik over de nodige licenties en ben verzekerd bij het garantiefonds.

Zonder meerkost, bied ik een meerwaarde aan, om zowel vóór, tijdens als na de reis uw betrouwbare contactpersoon te zijn ! Dit is mijn belangrijkste doel, een gelukkige reiziger terugzien is voor mij een geslaagde missie!
Dit in samenwerking met gekende touroperators en lokale agenten waar ik al jaren met samenwerk om zo een droomvakantie, vlucht, incentives,…te realiseren. Kort samengevat: een mobiel reiskantoor!

De reiswereld staat niet stil en biedt veel mogelijkheden.
Zo heb ik zelf ervaring in allerlei “soorten” vakanties van city-trips tot kampeer-, ski-, cultuur-, rondreis-, cruise-,  lui-lekker als avontuurlijke vakanties. A-la-cartes op Zuid Afrika en cruises zijn één van mijn specialiteiten.

Ik hoop dat ik in de toekomst één van deze vakanties of zelfs een last-minute tot een heel persoonlijke reis op maat voor u als reiziger kan realiseren.

Aarzel niet om mij te contacteren, 24h/24h, dit door de wonderbaarlijke wereld van het internet, via email, facebook, linkedin.
Maar een gesproken woordje via telefoon of een “persoonlijk gesprek” vind ik  nog altijd belangrijk en is niet uit de tijd! Daarom maak ik graag een afspraak bij u thuis volgens uw keuze waar dan ook en wanneer het u best past.

Groetjes,
Mireille

Onze werkwijze

 • 1
  Persoonlijk advies op basis van ervaring en kennis.
 • 2
  Zekerheid en ondersteuning voor, tijdens en na de reis.
 • 3
  Tijdsbesparing door bezoek aan huis.
 • 4
  Vrije keuze in tijdstip van de afspraak.
 • 5
  Nodige vergunningen en garantiefondsen.